Sync problem with TomTom app

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by L0u1s, Mar 6, 2011.

  1. L0u1s macrumors newbie

    Joined:
    Mar 21, 2009
    #1
    After installing iOS 4.3 on my non-jailbroken iPhone4, I got an error from iTunes (10.2) saying that the TomTom Western Europe App cannot by synced. (0xE8000004)

    So I downgraded back to 4.2.1 but I got the same error. After a factory restore I re-downloaded the app on my iPhone. Everything looked OK.
    But after syncing with iTunes again, I received the same error yet again...
     
  2. aderrington macrumors newbie

    Joined:
    Mar 6, 2011
    #2
    I''ve also got the same issue, i've not tried restoring to a previous iOS, however Tomtom seems to be the only app that has this problem.

    Please post if you have found a way around this problem.

    Thank you.
     
  3. midi macrumors newbie

    Joined:
    Mar 12, 2011
    #3
    Same problem here

    Anyone managed to install tomtom on an iPhone 4 running 4.3?
     
  4. dwabo macrumors newbie

    Joined:
    Apr 17, 2011
  5. looondooon macrumors newbie

    Joined:
    May 10, 2011
    #5
    Same problem

    Hi, I had this problem at the last iphone upgrade kept retrying, no idea what happenned but suddenly it loaded, probably after 10 tries.

    have just updated to 4.3.3 and now have same porblem.......arghhhhh. must have now tried 20 times....(very scientific) but no joy......

    BTW anyone reading this should note that for each update of tomtom europe it is a1.77gb download, so perhaps is worth just buying local maps as is far quicker.
     
  6. looondooon macrumors newbie

    Joined:
    May 10, 2011
    #6
    Success

    Not sure if just a coincidence but have just got it loaded. I picked (at random) another app to download from the istore. For some reason it synced this and the tomtom, so all is working...........

    Good Luck
     
  7. wacky4alanis macrumors 6502

    Joined:
    Mar 18, 2009
    #7
    No problem with installing USA TomTom on 4.3.2 (and now upgraded to 4.3.3). I have the white iPhone 4.
     

Share This Page