Synching iTunes & MBA over a TC

Discussion in 'Mac Accessories' started by iHerzeleid, Mar 25, 2008.

  1. iHerzeleid macrumors 6502a

    iHerzeleid

    Joined:
    May 5, 2007
    #1
    so this is my plan. i hope someone else does this too..

    i plan on buying a time capsule then... over the network linking my itunes library on my mba to the tc. (option clicking on itunes then linking my itunes to a library on the tc). is this feasible.. i tried doing this over a network with a core duo MBP with a firewire drive.. but it was slow.. how fast would it be with a tc?


    thanks
     
  2. iHerzeleid thread starter macrumors 6502a

    iHerzeleid

    Joined:
    May 5, 2007
  3. Chad H macrumors 6502a

    Chad H

    Joined:
    Feb 13, 2008
    Location:
    Auburn, AL
    #3
    I have done it but its a b*tch. Plus I think it led to several corrupted files on my TC. Your better off just linking your itunes library to your HD or a regular external HD. The TC doesn't support it which doesn't mean it wont do it, its just buggy as hell. Plus with it unmounting itself all the time it gets annoying.
     
  4. iHerzeleid thread starter macrumors 6502a

    iHerzeleid

    Joined:
    May 5, 2007
    #4
    the thing with that is i cant sync my iphone and have a hd attached to the MBA at the same time. gah i guess its time for a iMac down the line..
     
  5. macleod199 macrumors 6502

    Joined:
    Mar 10, 2007
    #5
    You could always get a HD with a hub built in, or a separate USB hub.
     

Share This Page