Syncing two Time Capsules

Discussion in 'Mac Accessories' started by ToyotaDiesel, Jul 26, 2008.

  1. ToyotaDiesel macrumors newbie

    Joined:
    May 26, 2008
    #1
    In an effort to create an off-site backup, can two Time Capsules be setup to auto sync with each other? I googled but could not find any reference to anyone doing this. Thanks
     
  2. ToyotaDiesel thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 26, 2008
  3. tdhurst macrumors 68040

    tdhurst

    Joined:
    Dec 27, 2003
    Location:
    Portland, OR
    #3
    uh...

    Um...yeah. You're trying to sync your 100+ gig backups over the internet?

    Good luck with that.
     
  4. ToyotaDiesel thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 26, 2008
    #4
    100+ Gig sync, Correct.

    Who said anything about doing this over the internet?
     
  5. tdhurst macrumors 68040

    tdhurst

    Joined:
    Dec 27, 2003
    Location:
    Portland, OR
    #5
    Off site backup

    Well, I figured off-site backup would be off site.
     
  6. ToyotaDiesel thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 26, 2008
    #6
    Off site does mean off site. What you are assuming is that everyone is connected via the internet.
     
  7. tdhurst macrumors 68040

    tdhurst

    Joined:
    Dec 27, 2003
    Location:
    Portland, OR
    #7
    okay.

    Alright, this kind of magic voodoo scares me. Off-site, NOT connected via internet? I see fairies and wizards. Good luck!
     
  8. ToyotaDiesel thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 26, 2008
    #8
    Let's, see...there is ISDN, T1, OC3, and my personal favorite, 10Base-T Ethernet.

    Rather than get into a discussion on communication platforms, I would rather stick to the subject, and that is whether or not Time Capsules have the ability to sync to each other.
     

Share This Page