System for Video Eiing and Motion Graphics?

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by proxytest03, Dec 30, 2013.

  1. proxytest03 macrumors newbie

    Joined:
    Dec 30, 2013
    #1
    I need to switch from windows to ios.
    I work on video editing and motion graphics.
    Software's i use are Adobe Premiere Pro, After effects and Cinema 4D.
    I travel a lot and i need a portable solution, more faster and non crashing system.
    so, can you guys help me out with the system.
    Thanks you :)
     
  2. satcomer macrumors 603

    satcomer

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Location:
    The Finger Lakes Region
    #2
    From a full computer to iOS? You expect to do advance video on an iOS device?
     
  3. proxytest03 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 30, 2013
    #3
    I am extremely sorry i don't know what terms are used.
    can you educate me on this.
    please
     
  4. satcomer macrumors 603

    satcomer

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Location:
    The Finger Lakes Region
    #4
    An iOS deice like an iPhone, iPod touch or iPad.

    A Mac (short for Macintosh) is like Mac Mini up to a Mac Pro.

    Now please click the black Apple in the top left hand corner and see what Mac running what version of OS X then we can give you video the editing programs that you need.
     
  5. proxytest03 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 30, 2013
    #5
    This is confusing... :D

    I am asking which is good for video editing and motion graphics in terms of fast rendering.
    13" or 15" Mac-book pro.

    i want to use premiere pro, after affects and cinema4d
     
  6. squeeks macrumors 68040

    squeeks

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Location:
    Florida
    #6
    15" is far superior for that kind of work. The processors seem similar at first glance, but they do not have hyper threading on the 13" which limits them greatly.
     
  7. satcomer macrumors 603

    satcomer

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Location:
    The Finger Lakes Region
    #7
    Well Priemere Pro is part of the Adobe licensing packages along with the other products. Do you have or can afford the licensing packages?
     
  8. squeeks macrumors 68040

    squeeks

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Location:
    Florida
    #8
    I don't think that was part of the question?
     
  9. satcomer macrumors 603

    satcomer

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Location:
    The Finger Lakes Region
    #9
    He wanted to use Adobe products. Please learn to read the whole thread.
     
  10. squeeks macrumors 68040

    squeeks

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Location:
    Florida
    #10
    I READ the whole thread, 3 times, no where did he ask how can he GET adobe products, infact from his first post it seems like he already HAS them.

    He just wants a recommendation as to a good notebook for running them.

    YOU learn to read the whole thread sir.

    ----------

    ^^^^^
     
  11. proxytest03 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 30, 2013
    #11
    I got what i needed:apple:
    Thanks for guiding me
    Cheers!!!:)
     

Share This Page