System status says I have a 5mp camera?

Discussion in 'iPhone' started by sgrrsh26, Oct 20, 2011.

  1. sgrrsh26 macrumors 6502

    Joined:
    Jul 19, 2009
    #1
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A334 Safari/7534.48.3)

    Idk how accurate this app is. Is there any way to test this?
     
  2. FreakinEurekan macrumors 68040

    FreakinEurekan

    Joined:
    Sep 8, 2011
    Location:
    Eureka Springs, Arkansas
  3. JRoDDz macrumors 68000

    JRoDDz

    Joined:
    Jul 2, 2009
    Location:
    NJ
    #3
    possibly the app hasn't been updated for the 4S yet. I have the same app.
     
  4. TheNinjaJedi macrumors regular

    TheNinjaJedi

    Joined:
    Jul 16, 2011
    #4
    What does it say in the info of a pic you take?
     
  5. Globetrotter macrumors regular

    Globetrotter

    Joined:
    Nov 5, 2007
    Location:
    London
    #5
    Believe this or not, I don't care, but I have a friend who works for Apple, really high up (on the board), he told me that Apple DID in fact put a 5mp camera in ONE iphone 4s - you are very VERY lucky

    This iphone not only has Siri, but a hidden setting for a 3d screen, which you can enable

    Change your language to Russian and then in settings go to Ossiete > Mert > Fortici > Geotech (3d)
     

Share This Page