T-Mobile Carrier Logo - Through Cydia with 2.2 Software

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by StangGT909, Dec 28, 2008.

  1. StangGT909 macrumors member

    Joined:
    Dec 28, 2008
    #1
    I downloaded the Pink T-mobile carrier logo through Cydia with the 2.1 firmware. Piece of cake... download, reboot, = pink T-mobile logo.

    When I upgraded to the 2.2 software it no longer worked and I thought after a few weeks an update would be posted but it's been quite a while and still nothing!

    I know there are other methods through customization to change the logo, but did anyone else experience this issue with 2.2 and if so, what's the easiest fix? I can't believe an update for the Cydia (Big Boss) version hasn't been posted.
     
  2. StangGT909 thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 28, 2008
  3. vista.john macrumors regular

    Joined:
    Oct 24, 2008
    #3
    I just installed mine in a 2.2 firmware without any problem. Did you try to uninstall and install again? Good luck.
     
  4. StangGT909 thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 28, 2008
    #4
    I uninstalled it and when I go to re-install it says:

    /var/cache/apt/archives/com.tmobile.images20_1.00/all.deb

    subprocess pre-installation script returned error exit status 1

    <Okay>

    Doesn't look like it's re-installing properly. Are there any requirements to have installed to make this work? It worked fine with the 2.1 software and firmware I was using.
     
  5. StangGT909 thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 28, 2008
    #5
    Can someone else try to help me?

    I still can't get the pink T-mobile carrier logo to return.

    The error (above) has gone away and I am able to successfully install the app but the logo never changes. I have tried uninstalling, rebooting, reinstalling, rebooting and still nothing. I am running firmware version 2.2.

    Thanks!
     

Share This Page