T-Mobile "contract-free" iPhone 6 IS UNLOCKED!

Discussion in 'iPhone' started by Gaura Mohana, Sep 19, 2014.

  1. Gaura Mohana macrumors regular

    Joined:
    Feb 24, 2011
    Location:
    Gainesville, FL
    #1
    So I just picked my iPhone 6 from the UPS centre. T-mobile contract-free 16gb Slate Grey.

    Before turning it on I popped out the t-mobile sim card, put my straight talk sim in, and it worked!

    Definitely factory unlocked :D
     
  2. cdesigns macrumors 6502

    Joined:
    Aug 28, 2008
    #2
    are you with straight talk (att, tmobile, verizon or sprint)?
     
  3. deek19790 macrumors newbie

    Joined:
    Sep 6, 2008
    #3
    Hi, after your sim did u try the t-mobile one as it might lock on first network used.

    D
     
  4. HoosBruce macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 21, 2013
  5. Gaura Mohana thread starter macrumors regular

    Joined:
    Feb 24, 2011
    Location:
    Gainesville, FL
    #5
    I didn't try the T-mobile sim - TBH I am scared that it will lock to T-mobile so I kept that sim far away from my phone.

    I'm on Straight talk on AT&T's network, and I'm about to switch to Cricket Wireless today :)
     
  6. doxielover macrumors 6502a

    doxielover

    Joined:
    Apr 12, 2011
    Location:
    CA
    #6
    Is this normally what it does? I have T-mo prepaid but was planning to go to AT&T straight talk later
     
  7. Raibyn macrumors regular

    Raibyn

    Joined:
    Sep 24, 2013
    Location:
    South Carolina
    #7
    No. You will be fine doing that.
     
  8. iOz macrumors regular

    Joined:
    Sep 3, 2014
    #8
    Yes we knew that.
     
  9. doxielover macrumors 6502a

    doxielover

    Joined:
    Apr 12, 2011
    Location:
    CA
    #9
    I hope so. Some were reporting that if you start with the tMo sim it will lock to it and I won't be able to switch to a different gsm carrier.
     
  10. minik macrumors 65816

    Joined:
    Jun 25, 2007
    Location:
    Bellevue, WA
    #10
    I believe so. That happened to my iPhone 5s too.
     
  11. deek19790 macrumors newbie

    Joined:
    Sep 6, 2008
    #11
    In uk it locks to first sim you put in it if brought from any seller except apple...try another sim not t-mobile if u don't fancy that one

    D
     

Share This Page