T-mobile iPhone 5s hot spot

Discussion in 'iPhone' started by Christian 5G, Dec 8, 2013.

  1. Christian 5G macrumors 6502a

    Christian 5G

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Location:
    Orange County, CA
    #1
    Hello,

    I am finally decided to get iPhone 5s and have a few questions. My phone is getting delivered in 8 days (I purchased unlocked t mobile version from apple website). I am planning on getting a 30$ plan, and I need the hotspot feature. Is there any way to get that without paying extra 15$ for hotspot? And please direct me step by step on how (if) its possible to set it up.

    Thank you all so much for responses
     
  2. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #2
    No.
    Only if you JB It but currently there is no JB for ios 7 or the iphone 5S.
     
  3. antiprotest macrumors 65816

    antiprotest

    Joined:
    Apr 19, 2010
    #3

    So T-Mobile SimpleChoice Plans don't apply to iPhones?
     
  4. CEmajr macrumors 601

    Joined:
    Dec 18, 2012
    Location:
    Charlotte, NC
    #4
    They do but the $30 plan isn't a simple choice plan.
     
  5. antiprotest macrumors 65816

    antiprotest

    Joined:
    Apr 19, 2010
    #5

    Oh right I missed that detail in OP's post.
     
  6. yum114 macrumors member

    Joined:
    Jun 27, 2009
    #6
    I currently have the unlimited plan(which includes I think 2.5GB of hotspot)
    Well, a little past the hotspot amount, it got shut off, it now tells me I don't have the service or need to purchase more. I've tried everything to circumvent even used flasharmyknife and when I use an app on the phone that has a user agent switcher, and I change it to firefox, even browsing on the phone will give me that message. Anyone know how to bypass this message??? and continue to use the hotspot feature?(my data is unlimited)
     
  7. JackieInCo macrumors 601

    Joined:
    Jul 18, 2013
    Location:
    Colorado
    #7
    I almost got excited when I saw this in the My-Tmobile app. Somehow it got activated for just a second or two to use that much data. I do use the sim in a Nexus 4 so I can tether anytime I want with that plan.
     

    Attached Files:

  8. Christian 5G thread starter macrumors 6502a

    Christian 5G

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Location:
    Orange County, CA
    #8
    I found this (read post 109) does this still work?
     
  9. darricksailo macrumors 601

    darricksailo

    Joined:
    Dec 18, 2012
    #9
    You're not linking anything. If you're referring to the hacked carrier package, then it only works on iOS 6. It was patched in iOS 7 as far as I know
     

Share This Page