TC not auto found in leopard

Discussion in 'Mac Accessories' started by tyeoman, Jul 3, 2008.

  1. tyeoman macrumors newbie

    Joined:
    Mar 10, 2008
    #1
    So i just upgraded to leopard to complement my 500gb TC. Previously in tiger, as soon as i turned on my mac and connected to the TC as a router, the TC appeared on my desktop. Now this no longer happens, it seems to access it i have to open up finder > shared > then select it so that it connects

    any ideas about this? i think its affecting time machine from working properly too
     
  2. Batt macrumors 65816

    Batt

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Location:
    Syracuse, NY
  3. tyeoman thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 10, 2008
  4. Batt macrumors 65816

    Batt

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Location:
    Syracuse, NY
    #4
    Prefs - Accounts - Startup Items - click the "+" and when the window opens, find "Time Capsule", highlight it and click "Add" or "Open", whatever it says.
     
  5. tyeoman thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 10, 2008

Share This Page