Term-vt100 FIX

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by mattfick12, Mar 9, 2008.

  1. mattfick12 macrumors member

    Joined:
    Mar 5, 2008
    #1
    hey everyone! I have just installed term-vt100 on my 1.1.4 iphone. I'm getting a log in password that it want to to put in. well it does work. I have researched this problem on the forum and i am unclear on how to fix the problem. I am new to all this hacking and fixing stuff so...make your directions clear.

    how can i get term-vt100 working on my 1.1.4 iphone? and fix my backspace problem?

    thanks guys! your a big help
     
  2. wrboyce macrumors 6502

    Joined:
    Oct 30, 2007
    #2
    I just installed MobileTerminal (http://code.google.com/p/mobileterminal/), if you need root you have to ssh root@localhost, but aside that it's perfect :)
     
  3. mattfick12 thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 5, 2008
    #3
    I have checked under the All Packages and I cant seem to find MobileTerminal. Theres a bunch of mobile stuff but not terminal. If i download it form the website, do i just drag the app into the app folder on my iphone?
     
  4. wrboyce macrumors 6502

    Joined:
    Oct 30, 2007
    #4
    just scp it into /Applications

    Code:
    scp -r Terminal.app root@iPhone.IP:/Applications/
    and restart your iPhone

    Code:
    ssh root@iPhone.IP restart
    'restart' is one of the tools Erica has released, if you haven't got it installed then you'll have to reboot.

    Edit: just read your post again, assuming you're using some sort of graphical sftp client or so, then 'yes' - then restart/reboot.
     
  5. mattfick12 thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 5, 2008
    #5
    i installer mobile terminal on my phone. When i first opened it it had thisL

    mv: /var/mobile/ .profile.tmp: No such files or directory
    mv: /var/mobile/ .profile.tmp: No such files or directory
    Error in host processor sets() : (os/kern) inv
    Error in host processor sets() : (os/kern) inv


    is there something wrong? I also tried some simple commands but i dont think its working properly
     
  6. Taylor C macrumors 6502a

    Joined:
    May 27, 2007
    #6
    Or you could make life easy and add iphone.lenlolabs.com to your installer sources as found in the official FAQ on the Google Code page for MobileTerminal. :)
     
  7. wrboyce macrumors 6502

    Joined:
    Oct 30, 2007
    #7
    Hmm, no idea!

    Try the installer source I guess - I missed that one!
     
  8. mattfick12 thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 5, 2008
    #8
    ok. i added that source. now what do i do? I cant find mobile terminal at all
     

Share This Page