test this player for me?

Discussion in 'Web Design and Development' started by decksnap, Aug 8, 2009.

  1. decksnap macrumors 68040

    decksnap

    Joined:
    Apr 11, 2003
    #1
    If anyone is bored, would you mind telling me if this sample video loads/plays correctly on your system? If so or not, can you tell me what system/browser/flash version you are using?

    thanks!

    Sample vid
     
  2. Greedo Guest

    Joined:
    Jul 26, 2009
    #2
    works fine.

    OSX 10.5.7
    Safari 4.0.1

    not sure where to find what version of flash...?
     
  3. JackT06 macrumors 6502

    JackT06

    Joined:
    Jul 24, 2009
    #3
  4. dmmcintyre3 macrumors 68020

    Joined:
    Mar 4, 2007
    #4
    Mac:

    Works fine except the buffer needs increasing (768k down DSL)

    Mac OS 10.5.8
    Safari 4.0.2
    PowerBook G4 1.67 GHz

    Windows Vista:

    Did not load

    IE 7
     
  5. celticpride678

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Location:
    Boston, MA
    #5
    Mac: Worked perfectly

    Mac OS X Leopard (10.5.8)
    Safari 4.0.2
     
  6. decksnap thread starter macrumors 68040

    decksnap

    Joined:
    Apr 11, 2003
    #6
    Did it give you a flash upgrade message or anything or just a blank screen? Do you know what flash version you are running?
     
  7. dmmcintyre3 macrumors 68020

    Joined:
    Mar 4, 2007
    #7
    Blank screen. I have no clue even how to check on vista. This is the only vista machine in the family. All i know is IE 7 and vista home premium.
     
  8. decksnap thread starter macrumors 68040

    decksnap

    Joined:
    Apr 11, 2003
    #8
    Thanks!

    Do either of these work in IE7/Vista?

    one

    two
     
  9. dmmcintyre3 macrumors 68020

    Joined:
    Mar 4, 2007
    #9
    1. does - loads and plays video
    2. does not - blank screen again

    Your buffer needs increasing on my grandma's slow connection
     
  10. decksnap thread starter macrumors 68040

    decksnap

    Joined:
    Apr 11, 2003
    #10
    Thanks again. At least it shows me it's the player configuration and not the video file!
     
  11. decksnap thread starter macrumors 68040

    decksnap

    Joined:
    Apr 11, 2003
    #11
    Think I fixed it. Do those last two links work for you now? May need to hit refresh on the page.
     
  12. dmmcintyre3 macrumors 68020

    Joined:
    Mar 4, 2007
    #12
    They work now but the configuration changed on the vista laptop. I had to reinstall flash player because all flash broke.
     
  13. tronica macrumors member

    Joined:
    Dec 29, 2006
    #13
    works just dandy here:

    10.5.8
    FF 3.5.2
    Flash 10.0 r22

    also to those wondering, about:plugins in firefox address bar will bring up version numbers.
     

Share This Page