Tetherme

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by Thadon, Feb 7, 2011.

  1. Thadon macrumors member

    Joined:
    May 28, 2010
    #1
    Has anyone tried Tetherme on VZW iPhone 4.2.6? I want to get it but, I want to make sure it works before I do.
     
  2. ulbador macrumors 68000

    ulbador

    Joined:
    Feb 11, 2010
    #2
    Curious as well.I know they said it did on 4.3
     
  3. Thadon thread starter macrumors member

    Joined:
    May 28, 2010
    #3
    Well I purchased it and I could not get it to work for me. It kept saying I need to contact Verizon to enable tethering... So, I sent a email to the developer hopefully they can get a fix out for this.
     
  4. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #4
    You gotta wait for an update.
    Vz iPhone is not even out for sale yet, be patient.
     
  5. ulbador macrumors 68000

    ulbador

    Joined:
    Feb 11, 2010
    #5
    At the very least it sounds like it will work on 4.3 when the Verizon iPhone gets updated to that
     
  6. Thadon thread starter macrumors member

    Joined:
    May 28, 2010
    #6
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_2_6 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8E200 Safari/6533.18.5)

    Alright so me and the developer of Tetherme have been exchanging emails trying to figure what's wrong. Basically it has to so with Verizon not using apn. He said he gonna work it. He is very friendly and I hope he gets this working soon.
     
  7. MacBoy88 macrumors regular

    Joined:
    Feb 4, 2003
    Location:
    Illinois
    #7
    Great! I can't wait till this is resolved :) I have my VZW iPhone waiting :)
     
  8. Wateroksnmud macrumors regular

    Joined:
    Feb 21, 2008
    #8
    emailed them to test as well. Hopefully we can get this resolved.
     
  9. einmusiker macrumors 68030

    einmusiker

    Joined:
    Apr 26, 2010
    Location:
    Location: Location:
  10. Wateroksnmud macrumors regular

    Joined:
    Feb 21, 2008
    #10
    did some work tonight with no success. They think they know what's wrong but are going to do the testing on AT&T (his phone rather than working with mine remotely) If he needs my phone he has my contact information. I'll keep you updated.
     
  11. Thadon thread starter macrumors member

    Joined:
    May 28, 2010
    #11
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_2_6 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8E200 Safari/6533.18.5)

    Just got an email from the developer saying he has a work around going and that I should watch Cydia for a update. I can't wait!
     
  12. Wateroksnmud macrumors regular

    Joined:
    Feb 21, 2008
    #12
    Beat me to it. He bought a Verizon iPhone so there wont be any more hickups.
     
  13. ulbador macrumors 68000

    ulbador

    Joined:
    Feb 11, 2010
    #13
    That's awesome!
     
  14. MacBoy88, Feb 11, 2011
    Last edited: Feb 11, 2011
  15. einmusiker macrumors 68030

    einmusiker

    Joined:
    Apr 26, 2010
    Location:
    Location: Location:
  16. Wateroksnmud macrumors regular

    Joined:
    Feb 21, 2008
  17. einmusiker macrumors 68030

    einmusiker

    Joined:
    Apr 26, 2010
    Location:
    Location: Location:
    #17
    Just dl'd will try soon :)
     
  18. einmusiker, Feb 11, 2011
    Last edited: Feb 12, 2011

    einmusiker macrumors 68030

    einmusiker

    Joined:
    Apr 26, 2010
    Location:
    Location: Location:
    #18
    I've gotten wifi and bt working but usb isn't working for me? anything special you have to do?

    edit: seems to have gotten usb tether to work by closing itunes, unplugging and replugging in usb cable and connecting via bluetooth. usb and bt are on in prefs and usb is on top so I believe it's usb tethering now
     
  19. Raska macrumors 6502

    Joined:
    Aug 5, 2007
    Location:
    NJ
    #19
    I can only get bluetooth to work with TetherMe, is there anything special I have to do with APN for Verizon to get it to work with wifi? I've tried it on several computers and other devices and nothing sees the iPhone broadcasting. Thanks.
     
  20. ulbador macrumors 68000

    ulbador

    Joined:
    Feb 11, 2010
    #20
    It worked for me out of box. Are you on the latest version? Both 4.2.6 on the iPhone and 2.0-59?
     
  21. Raska macrumors 6502

    Joined:
    Aug 5, 2007
    Location:
    NJ
    #21
    Yeah 2.0-59. I've tried uninstalling/reinstalling, switching off and on bluetooth/wifi, I'm not sure what the issue is.
     
  22. ulbador macrumors 68000

    ulbador

    Joined:
    Feb 11, 2010
    #22
    Is your iPhone on 4.2.6 as well? I think I remember him saying it didn't work on 4.2.5. On my APN settings, it's on "Automatic", and in the actual settings themselves, they are all blank except for MMSC, MMS Max Message Size and MSS UA Prof URL.
     
  23. Raska, Feb 15, 2011
    Last edited: Feb 15, 2011

    Raska macrumors 6502

    Joined:
    Aug 5, 2007
    Location:
    NJ
    #23
    Yeah its on 4.2.6. All my settings are the same as yours. I just tried resetting settings, still nothing.

    Turns out the name of my iPhone was either too long, or the special characters were messing things up. I renamed the phone to something shorter without special characters and it worked. Thanks ulbador for all of your help, and sorry to waste your time.
     
  24. Epic Xbox Revie macrumors 6502a

    Epic Xbox Revie

    Joined:
    Jun 15, 2010
    Location:
    Washington, D.C.
  25. QuarterSwede macrumors G3

    QuarterSwede

    Joined:
    Oct 1, 2005
    Location:
    Colorado Springs, CO
    #25
    Apparently you didn't read to post 14.
     

Share This Page