The Easier Way to Install Flash on iPhone 4 and iPad

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by HiFiGuy528, Aug 9, 2010.

  1. HiFiGuy528 macrumors 68000

    HiFiGuy528

    Joined:
    Jul 24, 2008
    #1
    Anyone tried this on iPhone 4? Works or buggy?

    http://gizmodo.com/5608095/the-easier-way-to-install-flash-on-iphone-4-and-ipad


    Didn't you hear? Flash (well, Frash) came to jailbroken iPhones yesterday. But if that eight-step process was a little bit complicated for you, there's a new three-step method available right now.

    It's actually the same basic scenario, just streamlined into a single Cydia package for your downloading convenience by the German-based Applephiles at Benm.at. According to iThinkDiff, on your jailbroken iPhone 4, 3GS, or iPad:

    1. Open Cydia > Manage > Sources
    2. Edit source and add http://repo.benm.at
    3. Search Frash and install it.
    And voila! Flash content should play to your heart's desire (though you'll need to tap the Flash component to get it to play). The whole thing takes just a few minutes, but won't work on your 3G due to processor architecture incompatibility. As always, proceed with caution! [iThinkDiff, image via Rewrite Tech]

    [​IMG]
     
  2. NJRonbo macrumors 68000

    Joined:
    Jan 10, 2007
    #2
    Don't want to be the guinea pig.

    Would be interested to see if this
    works without corrupting anything
    else.
     
  3. jman240 macrumors 6502a

    Joined:
    May 26, 2009
    #3
    Also a good idea to add the SBSettings toggle so you can disable this at will.
     
  4. chell macrumors member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    #4
    I installed it from the repository mentioned above. It works fine on some flash based stuff (especially banners) and not well at all on others, especially complex ones (flash animations won't load).
     
  5. bw1128 macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 29, 2010
    #5
    anyone try this yet? works on web based sites?
     
  6. powaking macrumors 6502

    powaking

    Joined:
    Jul 3, 2008
    #6
    Tried it on Hulu, just crashed Safari. But ads like the one on Netflix's main page (if you're not logged in) worked fine. I removed it as it needs much more work (maybe include an option in Safari's settings to turn it on/off).
     
  7. nednarm macrumors 6502

    Joined:
    Apr 26, 2010
    Location:
    U.K
    #7
    it works great! thanks. Anyone got any good sites to test out frash on?
     
  8. tempusfugit macrumors 65816

    Joined:
    May 21, 2009
    Location:
    Chicago
    #8
    :confused:

    pretty non-sequitor wouldn't you say?
     
  9. meagain macrumors 68030

    Joined:
    Nov 18, 2006
    #9
    All I could get to work was a banner.

    Hulu - "the video is not available on the iPad"
    Realplayer - nope.

    Darn. I've yet to get frash to work for me.

    Would like to hear of sites where it's worked for folks. I just want to see it working somewhere at this point. :)
     
  10. filfortugno macrumors regular

    Joined:
    Jul 1, 2010
    Location:
    Montreal, Quebec, Canada
    #10
    wow

    works wonders on iphone 4, can't believe how smooth the video is
     
  11. hlkc macrumors regular

    Joined:
    Jan 15, 2008
    #11
    Flash ads are fine but no luck with other contents yet.
     
  12. nednarm macrumors 6502

    Joined:
    Apr 26, 2010
    Location:
    U.K
    #12
    I meant name some sites frash works well on. I tried it on a site called irancartoon.com with very simple flash animation videos and it didn't handle them very well.
     
  13. labman macrumors 604

    labman

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    Mich near Detroit
    #13
    Comex said this is alpha beta. so I would expect bugs. :p
     
  14. c2006 macrumors member

    Joined:
    Jun 16, 2010
    #14
    Frash is enabled and I've resprung multiple times, but whenever I go to a site with flash content, it's just not there. Even the homestarrunner website has the "Everybody! Everybody!" title, but then it's just a blank black screen, nowhere to tap to initiate flash...
     
  15. monkey28rb macrumors 6502

    Joined:
    Jun 19, 2010
    #15
    remember people this is an alpha level at best! It still needs a lot of work before it is even considered beta! Just give it sometime!
     
  16. mustnotsleep macrumors 6502

    Joined:
    Apr 3, 2010
    #16
    this is so cool. i love doing exactly what steve jobs says i cant.
     
  17. jeans94621 macrumors regular

    jeans94621

    Joined:
    Jul 10, 2010
    #17
    It works great on ads I would like to see it on actual website like hulu
     
  18. jeans94621 macrumors regular

    jeans94621

    Joined:
    Jul 10, 2010
    #18
    Also go to yahoo.com there is back to school ad that has flash
     
  19. labman macrumors 604

    labman

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    Mich near Detroit
    #19
    yeah now I can see all those flash adds! :p
     
  20. Nykwil macrumors 65816

    Nykwil

    Joined:
    Nov 5, 2002
    Location:
    Boston, MA
    #20
    anybody have any input on battery life and stability after installing frash? As much as I'm interested, I'm not willing to take the risk if it means stability/battery problems.
     
  21. Psant macrumors regular

    Joined:
    Jun 12, 2010
    #21
    It crashes my Huli when I try it, but other flash websites and banners work fine. Pretty awesome!
     
  22. meagain macrumors 68030

    Joined:
    Nov 18, 2006
    #22
    Is it at all possible it's the METHOD of install used that's preventing it from working better?
     
  23. str8spd2001 macrumors regular

    str8spd2001

    Joined:
    May 12, 2009
    Location:
    Los Angeles
    #23
    I tried it and like everyone else the banners work great but could not get any of the videos to work.
     
  24. The General macrumors 601

    Joined:
    Jul 7, 2006
    #24
    Works great for the only two things I think of that are worth installing a Flash plugin for.
     

    Attached Files:

  25. Shorts. macrumors member

    Joined:
    Jul 20, 2010
    #25
    i used the SSH way of installing frash and it works.. as well as an alpha works
     

Share This Page