The SDK

Discussion in 'iPod touch' started by chall5, Jan 10, 2008.

  1. chall5 macrumors regular

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Location:
    UK
    #1
    So will the availability of the SDK in Feb result in lots of useful new apps do you think ?

    I'm hoping someone comes up with something for easy track skip/volume control
     
  2. OrangeCuse44 macrumors 65816

    OrangeCuse44

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Location:
    Long Island, NY
    #2
    I'm sure it will. The only thing is I dont know how much easier it can get over installer.app. Do you know about the double click of the home button to pop up music controls no matter waht youre doing?
     
  3. ikklejo macrumors regular

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Location:
    Islington, UK
  4. OrangeCuse44 macrumors 65816

    OrangeCuse44

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Location:
    Long Island, NY
    #4
    Of course. It really comes in handy. You can even use it if your touch is in sleep mode. Its great for a quick pause while at work.
     
  5. chall5 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Location:
    UK
    #5
    Yeah I do, its handy but I still have to get it out of my pocket on my commute. Now if a slow double click raised the volume a bit and a fast double click lowered it that'd be helpful ! :)
     
  6. OrangeCuse44 macrumors 65816

    OrangeCuse44

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Location:
    Long Island, NY
    #6
    Haha well theres an idea for a modification. Although i do find the double click to be touchy. It seems sometimes a slower one works but others i have to be lightning quick.
     
  7. maclovin' macrumors regular

    maclovin'

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Location:
    Amherstburg, Ontario
    #7
    No pun intended, LOL. But seriously, I've never noticed that, only that the pop up music controls don't work very well in landscape mode.
     
  8. Kkatyboo macrumors member

    Joined:
    Nov 28, 2007
    #8
    :eek:I didnt know this! I turned on my ipod before and mustve clicked the home button twice and it showed up and i wa slike "GREAT, ANOTHER BUG" and now i know that its not... how fantastic : D
     

Share This Page