there is a way to install ActiveX on MAC OS?

Discussion in 'macOS' started by cavi, Oct 12, 2010.

  1. cavi macrumors regular

    cavi

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Location:
    Haifa, Israel
  2. elppa macrumors 68040

    elppa

    Joined:
    Nov 26, 2003
    #3
    I don't know a good way of doing it without first installing Windows.
     
  3. cavi thread starter macrumors regular

    cavi

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Location:
    Haifa, Israel
    #4
    Hi!
    thanks for the fast answer =]

    I try to install remote-desktop but it's not help.

    Any other ideas?
     
  4. cavi thread starter macrumors regular

    cavi

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Location:
    Haifa, Israel
    #5
    Instal windows is the last thing I want to do.
    After suffering so much from Vista I don't want to see windows again...
     
  5. GGJstudios macrumors Westmere

    GGJstudios

    Joined:
    May 16, 2008
    #6
    That's the only way, as there is no ActiveX equivalent for Mac OS X, as the thread I posted indicates.
     
  6. spinnerlys Guest

    spinnerlys

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Location:
    forlod bygningen
    #7
    What you need ActiveX for then? Maybe there are other alternatives, as ActiveX is written for Windows and not Mac OS X.
     
  7. MacDawg macrumors P6

    MacDawg

    Joined:
    Mar 20, 2004
    Location:
    "Between the Hedges"
    #8
    You appear to be out of luck then
    http://support.mozilla.com/en-US/kb/activex

    With good reason

    Although, you can have a look here: How to get Active X to Work on a Mac
     
  8. cavi thread starter macrumors regular

    cavi

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Location:
    Haifa, Israel

Share This Page