Third-party keyboard issues

Discussion in 'iOS 8' started by zorinlynx, Sep 18, 2014.

  1. zorinlynx macrumors 601

    zorinlynx

    Joined:
    May 31, 2007
    Location:
    Florida, USA
    #1
    Just a summary thread for all third party keyboard issues.

    So far for me:

    - Messages don't scroll to the bottom when using Swype.

    - Often the default keyboard comes back when opening an app and I have to switch to Swype again. Setting the keyboard to Swype doesn't "stick".
     
  2. Richardgm macrumors 6502a

    Richardgm

    Joined:
    Aug 1, 2008
    #2
    Can't type reviews on the App Store using Swiftkey. Anyone else? Or is this a 3.5 inch issue?
     

    Attached Files:

  3. phillytim macrumors 6502a

    phillytim

    Joined:
    Aug 12, 2011
    Location:
    Philadelphia, PA
    #3
    You can EDIT your SETTINGS(App)/General/Keyboard/Keyboards settings to move the keyboard you wish to use most up to the top of the list. That makes it your default keyboard.

    You can then either cycle through the other keyboards with the Globe key at the bottom-left of your spacebar, OR go ballistic and remove the other keyboards once and for all so that only the 3rd party keyboard is left.
     
  4. Stuke00 macrumors 68000

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Location:
    Collinsville,IL
    #4
    I just removed the English keyboard.

    Also I did notice the text not scrolling... that seems to be a bug in the 3rd party keyboards functionality.. not necessarily a problem with Swype. My swiftkey does it too.
     
  5. BoxerGT2.5 macrumors 68000

    BoxerGT2.5

    Joined:
    Jun 4, 2008
    #5
    That hasn't made Swiftkey stick as the default keyboard for me.
     
  6. Stuke00 macrumors 68000

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Location:
    Collinsville,IL
  7. anarche macrumors member

    anarche

    Joined:
    Sep 11, 2014
    #8
    Swiftkey is good, but it covers half the screen/hiding the field I'm typing in, I have no clue what's being entered until I finish. I've switched back to the default keyboard for now.
     

Share This Page