Thunderbird question

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by Bulldog VII, Feb 18, 2008.

  1. Bulldog VII macrumors 6502

    Bulldog VII

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    London
    #1
    Hi

    I use Thunderbird for my emails with no problems with the exception of when I received emails from 1 person.

    They come through fine, but any attachment is a .dat file & the attachment is never there?

    Anyone have any ideas??

    Thanks
     
  2. clevin macrumors G3

    clevin

    Joined:
    Aug 6, 2006
    #2
    It sounds like a problem on the other end. how large is that .dat file? and you sure he sent you an email with attachment?
     
  3. Bulldog VII thread starter macrumors 6502

    Bulldog VII

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    London
    #3
    They vary in size & content, some are jpegs others are wmv files

    I'll speak to my friend & see if anyone else has problems with his emails

    Thanks
     
  4. AndyK macrumors 65816

    AndyK

    Joined:
    Jan 10, 2008
    #4
    Do you have antivirus that's getting stressed with the files and quarantining them? Thus removing them from the email?

    If it's not that then it'll most likely be an issue at his end, either his outgoing server or user error.
     
  5. Bulldog VII thread starter macrumors 6502

    Bulldog VII

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    London
    #5
    No I don't have any anti-virus, so I think it must be my friends settings
     

Share This Page