Thunderbolt AIC for Xserve?

Discussion in 'Mac OS X Server, Xserve, and Networking' started by Flint Ironstag, Sep 27, 2018.

  1. Flint Ironstag macrumors 6502a

    Flint Ironstag

    Joined:
    Dec 1, 2013
    Location:
    Houston, TX USA
    #1
  2. Flint Ironstag thread starter macrumors 6502a

    Flint Ironstag

    Joined:
    Dec 1, 2013
    Location:
    Houston, TX USA
    #2
  3. reukiodo macrumors regular

    reukiodo

    Joined:
    Nov 22, 2013
    Location:
    Earth
    #3
    Doesn't this (currently) require booting into Windows to get Thunderbolt working? I think only @LightBulbFun has gotten this working (to my limited knowledge).
     
  4. Flint Ironstag thread starter macrumors 6502a

    Flint Ironstag

    Joined:
    Dec 1, 2013
    Location:
    Houston, TX USA
    #4
    With the uptimes I get on MacOS servers, I'd be willing to put up with the occasional reboot for experimental stuff. Once that is sorted, I'll probably upgrade some of my Xserves to accommodate LaCie 8Bigs (already owned so little $ spent). Loving this.
     

Share This Page

3 September 27, 2018