Thunderbolt display & 2 MacBooks

Discussion in 'Mac Accessories' started by Bnorton, May 31, 2014.

  1. Bnorton macrumors newbie

    Joined:
    Jun 10, 2012
    #1
    I have 2 MacBook Pros 17" & 15" Retina and one beautiful Thunderbolt display.

    Too use the Display between laptops, I must unplug one Laptop and plug in the other. Does anyone know of a Thunderbolt switch box? like we had in the old VGA days?

    Thank You for the help.
     
  2. MCAsan, May 31, 2014
    Last edited: May 31, 2014

    MCAsan macrumors 601

    MCAsan

    Joined:
    Jul 9, 2012
    Location:
    Atlanta
    #2
    Why the space and cost of a switch when you can very easily move the cable for no extra. Also the cable from the ATD has power for laptop.
     
  3. greatjones macrumors newbie

    Joined:
    Oct 19, 2010
    #3
    Because it's not practical if you're switching regularly. If I could do something similar to Ctrl-Tab, but instead switch between computers, I'd buy it.
     
  4. Weaselboy Moderator

    Weaselboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 23, 2005
    Location:
    California
    #4
    I don't believe anybody makes a TB switch to do what you want.
     

Share This Page