Thunderbolt FW update problem

Discussion in 'iMac' started by SBruv, Sep 13, 2011.

  1. SBruv macrumors 6502

    Joined:
    Sep 25, 2008
    #1
    Hi all,

    I've got a strange problem with my 27" i7 2011 iMac. I installed the Thunderbolt 1.0 Firmware Update via Software Update a while ago, but Software Update still sometimes thinks it's not installed and offers it again. When this happens, the Thunderbolt page in my System Profile comes up blank. If I then reboot the iMac (without installing the update again), Thunderbolt starts working and Software Update reports that I have no new updates available. Then, a few reboots later, Thunderbolt disappears again.

    Anyone got any ideas what might be happening? The only potentially relevant detail I can think of is that this iMac's HD was cloned from another one that got returned because of a fault.

    Cheers!

    SB
     
  2. fotm macrumors newbie

    Joined:
    Jan 3, 2012
    #2
    Solved?

    Unfortunately i got the same prob. with my iMac 27.
    Did you solved the problem?

    Kind regards
    fotm

     
  3. alksion macrumors 68000

    alksion

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Location:
    Los Angeles County
    #3
    Give AppleCare a ring and see if they have anything documented about it.
     
  4. SBruv thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Sep 25, 2008
    #4
    Hi there,

    It was a fault, I'm afraid, and the iMac had to be exchanged. :-/

    New one works fine.

    Cheers,

    SB
     
  5. jauhari macrumors regular

    jauhari

    Joined:
    Mar 20, 2007
    #5
    Share you way how to update it until successfully please..
     

Share This Page