time capsule network problems/virgin media

Discussion in 'Mac Accessories' started by redgaz26, Mar 16, 2009.

  1. redgaz26 macrumors 68020

    redgaz26

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Location:
    Glasgow
    #1
    so I bought a time capsule on Friday along with a new mac thinking it would work super easy to set up, boy was I wrong.
    I currently have my internet through virgin media with the modem and a wireless router(free from virgin) I also had an external drive but needed a new one so went for the time capsule.
    so I take the cable from my router and plug into the time capsule, it powers on no bother go through the usual set up it says its connected but it will not work.
    here is a few pics from the setup to see if anyone can help.
    as soon as I put the old router on it works no bother!!!!!!!
    if I cannot get this working I'm going to get a refund:(
     

    Attached Files:

  2. Peterkro macrumors 68020

    Peterkro

    Joined:
    Aug 17, 2004
    Location:
    Communard de Londres
    #2
    Put it in bridge mode the other router is doing NAT.
     
  3. redgaz26 thread starter macrumors 68020

    redgaz26

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Location:
    Glasgow
    #3
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5H11 Safari/525.20)

    I put it into bridge mode. Now both my ethernet and airport have self assigned ip address and cannot connect?
     

Share This Page