Time Capsule Problems

Discussion in 'Buying Tips and Advice' started by kevin86, May 3, 2009.

  1. kevin86 macrumors member

    Joined:
    Jan 7, 2007
    #1
    Ok, I'm having a really weird problem here and I hope someone can help.

    I have one of the 500 GB time capsules. It's been working great for a year plus now but in the last week I've been having issues. I completely lose my internet connection. I still have wireless connectivity and can see the time capsule through Airport utility. All I have to do is restart the time capsule and internet connectivity comes back.

    This happens every 3 hrs now or so. What could it be?
     
  2. natebookpro macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 25, 2008
    Location:
    Maryland
    #2
    Same here. I called they will tell you that a neighbor or someone near you has started a new network and it is causing interference. Then they will tell you to drop down to 2.4 with interface robustness. I made it clear that I don't have any new networks around me and they sent me a new one. Guess what, it's doing the same thing. I'm not sure what to do now really either.
     
  3. Villa35 macrumors newbie

    Joined:
    May 4, 2009
    #3
    Time Machine keeps dropping the wireless connection

    Time Machine keeps dropping the wireless internet connection..ex: when coming out of sleep mode, internet drops.

    Plus it takes forever to reconnect...25 sec is the fastest but often I have to turn off the connection and then turn it on again to get it to recognize the signal.

    I never had this problem before when using a standard Apple wireless modem.

    Anyone know what the problem is or how to correct it?

    Thanks.
     

Share This Page