Time Capsule Woes

robbo3863

macrumors newbie
Original poster
Jun 15, 2013
3
0
Hello all, looking for a little help with my TC. I (very) stupidly disconnected my TC from my router when my internet failed last week and now i cannot reconnect it. I have (I think) a third gen Time Capsule, it was connected to my Telstra supplied Netgear CG3100D router via an ethernet cable, but for the life of me I cannot get that happy green light to appear. I have tried many times but with no luck. The router has 5 ports on it, one Internet WAN and four ethernet. The TC has one WAN and 3 ethernet but I cannot remember which was plugged into which. Old age and stupidity is a dangerous combination ! Hoping someone can help.....
 

G-Mo

macrumors 6502
Nov 6, 2010
466
2
Auckland, NZ
Hello all, looking for a little help with my TC. I (very) stupidly disconnected my TC from my router when my internet failed last week and now i cannot reconnect it. I have (I think) a third gen Time Capsule, it was connected to my Telstra supplied Netgear CG3100D router via an ethernet cable, but for the life of me I cannot get that happy green light to appear. I have tried many times but with no luck. The router has 5 ports on it, one Internet WAN and four ethernet. The TC has one WAN and 3 ethernet but I cannot remember which was plugged into which. Old age and stupidity is a dangerous combination ! Hoping someone can help.....
Ethernet on the router and WAN on the TC (would be the most standard connection).
 

robbo3863

macrumors newbie
Original poster
Jun 15, 2013
3
0
Time Capsule Woes

Thanks G-Mo, green light and happily backing up. (And all connections marked for future reference !!)

Appreciate the help.