Time machine background is blank.

Discussion in 'macOS' started by yetanotherdave, Oct 8, 2009.

  1. yetanotherdave macrumors 68000

    yetanotherdave

    Joined:
    Apr 27, 2007
    Location:
    Bristol, England
    #1
    It's very simple, the background has vanished from time machine. I'm pretty sure I haven't touched the program, but I'm also not sure when this happened, it could have been pre snow leopard.
    Any idea?
     

    Attached Files:

  2. Richard1028 macrumors 68000

    Joined:
    Jan 8, 2009
  3. sputacus macrumors regular

    Joined:
    Feb 12, 2009
    Location:
    Duncanville TX
    #3
    I had the same thing happened to me - don't know when it occurred as I don't enter the TM that much. The only fix I've found is to get the "MacPilot" application (there is a free evaluation period), go to the "General" menu tab, scroll down to and select "Time Machine," and then check "Animate space background." It fixed it on my machine.

    I asked about this issue on another Mac forum and didn't get a response. I googled it, but still couldn't find a cause or a solution short of getting MacPilot.

    PS - the problem is at least 2 years old, thus pre-dating snow leopard.
     
  4. yetanotherdave thread starter macrumors 68000

    yetanotherdave

    Joined:
    Apr 27, 2007
    Location:
    Bristol, England
    #4
    Thanks, that worked. Goes back to blank if I go back to not animated, oh well.
     
  5. sputacus macrumors regular

    Joined:
    Feb 12, 2009
    Location:
    Duncanville TX
    #5
    Glad it worked for you!!!

    I ended up buying MacPilot yesterday because of this experience. Who knows - it may come in handy later if another setting goes AWOL for no apparent reason...:confused:
     

Share This Page