Time Machine Nas

Discussion in 'Buying Tips and Advice' started by vito, May 18, 2009.

  1. vito macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 4, 2006
    Location:
    Manchester, UK
    #1
    Hello

    I am in the market for a 1TB NAS, I've had a look at the LaCie d2 Network which is compatible with Time Machine.

    Does anyone know of any others?

    I would like it to support TM, iTunes Storage, drag n drop files also

    Thanks
     
  2. dacreativeguy macrumors 68000

    Joined:
    Jan 27, 2007
    #2
    I bought this for my mini a few weeks ago. Not a NAS but plenty accessible over the network hooked up to the mini. I got it for $230. A little more expensive now. Works great so far and is pretty fast for TM backups using FW 800.

    http://www.amazon.com/Western-Digit...1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1242708610&sr=8-1

    A guy at work bought one of these beasts. Seems to be the ultimate nas for home.
    http://www.amazon.com/Intel-SS4200E...1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1242708768&sr=1-1
     
  3. vito thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 4, 2006
    Location:
    Manchester, UK
    #3
    Thanks, so am I to assume correctly that any NAS will work with time machine?

    Thanks,
     
  4. throttlemeister macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Location:
    Netherlands
    #4
  5. pilotError macrumors 68020

    pilotError

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Location:
    Long Island
    #5
    Have any of you filled up your sparse bundles?

    I ran time machine from my iMac for about 9 months. At some point it filled up and became inaccessable (wouldn't mount anymore). Has anyone solved that issue? (ReadyNAS NV+)
     
  6. throttlemeister macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Location:
    Netherlands
    #6
    No I haven't, so I don't know if I will run into that problem.

    Can you manually mount the sparsebundle and delete some backups? Does that work?
     

Share This Page