Time machine question

Discussion in 'macOS' started by uaecasher, Aug 15, 2009.

  1. uaecasher macrumors 65816

    uaecasher

    Joined:
    Jan 29, 2009
    Location:
    Stillwater, OK
    #1
    hello,

    I'm currently using mac os x 10.6 (dev beta of course lol) and I want to move my data to leopard using time machine is it possible ?
     
  2. foeniox macrumors newbie

    foeniox

    Joined:
    Dec 24, 2007
    #2

    what kind if self respecting dev would ask how to do that
     
  3. littleb2005 macrumors member

    Joined:
    May 27, 2007
    #3
    agree but as far it goes to the op you should be fine time machine wise as you should be able to mount the the time machine backup and drag what u need without problems
     
  4. uaecasher thread starter macrumors 65816

    uaecasher

    Joined:
    Jan 29, 2009
    Location:
    Stillwater, OK
    #4
    I might have dev acc but it does not mean I'm pro dev or even a dev :p
     
  5. jmann macrumors 604

    jmann

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Location:
    bump on a log in a hole in the bottom of the sea
    #5
    Then you should wait until September, and get the Public version for on $30 along with the rest of us patient people. :)
     
  6. uaecasher thread starter macrumors 65816

    uaecasher

    Joined:
    Jan 29, 2009
    Location:
    Stillwater, OK
    #6
    or pay 499 and get seeds :D
     

Share This Page