TomTom V1.2 Street Names?

Discussion in 'iOS Apps' started by imac abuser, Dec 2, 2009.

  1. imac abuser macrumors 6502a

    imac abuser

    Joined:
    Mar 1, 2004
    #1
    Hello,
    I'm using TomTom V1.2 and I thought it was supposed to annouce street names. Do I have to enable this, or did they mislead us on this update?

    Thanks
    Chris
     
  2. Pennine macrumors 6502

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Location:
    Glossop UK
    #2
    me too, its not working
     
  3. countrydweller macrumors 6502

    countrydweller

    Joined:
    Jul 16, 2009
    #3
    You need to use a computer voice for that to work.
     
  4. imac abuser thread starter macrumors 6502a

    imac abuser

    Joined:
    Mar 1, 2004
    #4
    When I just relooked at the app in the store it seems to point to possible having to use a voice that says Samantha (Computer). So I'm going to try that, and if not I'll uninstall and reinstall the app.
     
  5. dcguy07 macrumors newbie

    Joined:
    Dec 2, 2009
    #5
    Hey - I'm doing some work with TomTom and in reference to your problem this is taken from there website:

    "If you have updated your TomTom app from a previous version, your voice selection will be remembered. To select the Text-to-speech voice, tap Change Settings from the TomTom menu and then tap Voice. Scroll to the section for the language your iPhone is set to. If a Text-to-speech voice is available for this language it is listed with the label “Computer”. Tap the voice to select it and hear a sample."

    If your computer voice is Samantha, then once that is selected, your text-to-speech should be properly activated.
     
  6. imac abuser thread starter macrumors 6502a

    imac abuser

    Joined:
    Mar 1, 2004
    #6
    Thanks I forgot to try it out today on my way home.
     

Share This Page