Tons of error messages in Console

Discussion in 'OS X Mountain Lion (10.8)' started by thomamon, Oct 20, 2012.

  1. thomamon, Oct 20, 2012
    Last edited: Oct 20, 2012

    thomamon macrumors 65816

    thomamon

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Location:
    Flemington, NJ
    #1
    I noticed today they are piling up like crazy and I have no clue what to do about it. I have pasted them below, if anyone has a clue what this is or how to fix it, please let me know.

    EDIT: It goes on much longer then this, but it is too long to fit in the forum so I had to cut most of it out.

    EDIT 2: i have attached a copy of all the messages in a text file.

    http://digitizethis.net/errors.rtf

    Thanks

    PHP:
    10/18/12 1:26:02.000 AM kernel[0]: hibernate_setup(0took 0 ms
    10
    /18/12 1:26:04.109 AM HDPVRCapture[3319]: Failed to get vid format kr 0xe0004057
    10
    /18/12 1:26:05.000 AM kernel[0]: Ethernet [AppleBCM5701Ethernet]: Link down on en0 (wol enabledBJP 3040)
    10/18/12 1:26:05.704 AM HDPVRCapture[3319]: Failed to get vid format kr 0xe00002ed
    10
    /18/12 1:26:05.711 AM WindowServer[68]: CGXDisableUpdateUI updates were forcibly disabled by application "Messages" for over 1.00 secondsServer has re-enabled them.
    10/18/12 1:26:07.204 AM HDPVRCapture[3319]: Failed to get vid format kr 0xe00002ed
    10
    /18/12 1:26:08.000 AM kernel[0]: Ethernet [AppleBCM5701Ethernet]: Link up on en0100-MegabitFull-duplexNo flow-controlDebug [796d,2301,0181,0000,45e1,0000]
    10/18/12 1:26:08.713 AM HDPVRCapture[3319]: Failed to get vid format kr 0xe00002ed
    10
    /18/12 1:26:26.000 AM kernel[0]: hibernate_page_list_setall start 0xffffff80e1a410000xffffff80e1a81000
    10
    /18/12 1:26:26.000 AM kernel[0]: hibernate_page_list_setall time507 ms
    10
    /18/12 1:26:26.000 AM kernel[0]: pages 2006025wire 284207act 431471inact 2cleaned 0 spec 15zf 38416throt 0could discard act 195513 inact 101724 purgeable 6629 spec 948005 cleaned 43
    10
    /18/12 1:26:26.000 AM kernel[0]: hibernate_page_list_setall found pageCount 754111
    10
    /18/12 1:26:26.000 AM kernel[0]: IOHibernatePollerOpenml_get_interrupts_enabled 0
    10
    /18/12 1:26:26.000 AM kernel[0]: IOHibernatePollerOpen(0)
    10/18/12 1:26:26.000 AM kernel[0]: encryptStart 24fa0
    10
    /18/12 1:26:26.000 AM kernel[0]: writing 751413 pages
    10
    /18/12 1:26:26.000 AM kernel[0]: encryptEnd df41600
    10
    /18/12 1:26:26.000 AM kernel[0]: image1Size 0x1731ce00encryptStart1 0x24fa0End1 0xdf41600
    10
    /18/12 1:26:26.000 AM kernel[0]: encryptStart 1731ce00
    10
    /18/12 1:26:26.000 AM kernel[0]: encryptEnd 48b3ba00
    10
    /18/12 1:26:26.000 AM kernel[0]: PMStatsHibernate write took 16212 ms
    10
    /18/12 1:26:26.000 AM kernel[0]: all time16212 mscomp bytes3078205440 time2765 ms 1061 Mb/scrypt bytes1064546912 time1761 ms 576 Mb/s
    10/18/12 1:26:26.000 AM kernel[0]: image 1219738112uncompressed 3078205440 (751515), compressed 1202922192 (39%), sum1 a0a03b5csum2 aaaa19c0
    10
    /18/12 1:26:26.000 AM kernel[0]: wired_pages_encrypted 178319wired_pages_clear 103292dirty_pages_encrypted 469904
    10
    /18/12 1:26:26.000 AM kernel[0]: hibernate_write_image done(0)
    10/18/12 1:26:26.000 AM kernel[0]: sleep
    10
    /18/12 1:26:26.555 AM WindowServer[68]: disable_update_likely_unbalancedUI updates still disabled by application "Messages" after 21.84 seconds (server forcibly re-enabled them after 1.00 seconds). Likely an unbalanced disableUpdate call.
    10/18/12 1:26:26.563 AM com.apple.usbmuxd[26]: DeviceRequestAsync failed0xe00002d6
    10
    /18/12 9:31:09.013 AM HDPVRCapture[3319]: Failed to get vid format kr 0xe0004057
    10
    /18/12 9:31:09.269 AM WindowServer[68]: handle_will_sleep_auth_and_shield_windowsreleasing authw 0x7ff8a5834660(2004), shield 0x7ff89be052f0(2001), lock state 3
    10
    /18/12 9:31:09.286 AM WindowServer[68]: handle_will_sleep_auth_and_shield_windowserr 0x0
    10
    /18/12 9:31:09.319 AM WindowServer[68]: reenable_update_for_connectionUI updates were finally reenabled by application "Messages" after 22.33 seconds (server forcibly re-enabled them after 1.00 seconds)
    10/18/12 9:31:09.388 AM HDPVRCapture[3319]: Failed to get vid format kr 0xe0004057
    10
    /18/12 9:31:09.000 AM kernel[0]: Wake reasonEHC2
    10
    /18/12 9:31:09.000 AM kernel[0]: AirPort_Brcm43xx::powerChangeSystem Wake Full WakeDark Wake Maintenance wake
    10
    /18/12 9:31:09.000 AM kernel[0]: Previous Sleep Cause5
    10
    /18/12 9:31:09.000 AM kernel[0]: The USB device HubDevice (Port 1 of Hub at 0xfa000000may have caused a wake by issuing a remote wakeup (2)


     
  2. Intell macrumors P6

    Intell

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Location:
    Inside
    #2
    Those aren't errors. They're just status updates. Not everything posted in a log is an error.
     
  3. smithrh macrumors 68020

    smithrh

    Joined:
    Feb 28, 2009
    #3
    Did you look in the file he posted?

    Definitely some issues in there, although I haven't figure out if they're actually important or not.

    OP - are you having issues with networking at all?
     
  4. Intell macrumors P6

    Intell

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Location:
    Inside
    #4
    That's typical hibernating with encrypted swap with FileValut2 enabled on the drive?
     
  5. smithrh macrumors 68020

    smithrh

    Joined:
    Feb 28, 2009
    #5
    I see networking issues as well as possible USB issues.

    If his networking is going through USB, that could be the deal.

    Knowing what the symptoms are - if any - would be most helpful.
     
  6. Intell macrumors P6

    Intell

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Location:
    Inside
    #6
    Those are all normal status messages. The only thing USB related is usbmuxd which controls iOS syncing with Mac OS X. It's stating that it wasn't able to authenticate with the device. Normal if the device isn't setup to sync with that machine. The networking messages are normal for a system waking or sleeping as network connections are disrupted when those events occur.
     
  7. thomamon thread starter macrumors 65816

    thomamon

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Location:
    Flemington, NJ
    #7
    I have not had any networking issues, I'm only networked with the printer and my wifes Windows 7 machine.

    I have no clue why but the console box just popped open the other day showing me all those messages so I got scared when I saw them. I thought something was majorly wrong.

    My iPhone 5 I sync with the USB cable. My wifes iPhone 4 and my iPad sync wirelessly.
     

Share This Page