Top Sites Glitch - Anybody resolve this?

Discussion in 'macOS' started by AppleThis&That, Sep 9, 2009.

  1. AppleThis&That macrumors regular

    AppleThis&That

    Joined:
    Jun 7, 2009
    #1
    I have a brand new 24" iMac and after upgrading to Snow Leopard, I've been seeing a weird transition when clicking on a webpage in 'Top Sites'. Everything else works flawlessly in 10.6 but the transition in this feature kind of bugs me. Anybody else have this and fixed it? It's right after clicking a site when zooming into the page. Still works but looks buggy.
     
  2. AppleThis&That thread starter macrumors regular

    AppleThis&That

    Joined:
    Jun 7, 2009
    #2
    I think it's only doing this to sites with flash in them. So far when I click on sites with no flash, the transition is normal. But sites with Flash, I get the weird transition in between the zoom.

    I might do a clean install this weekend to see if that helps. Kind of a waste of time since that's the only problem I'm having with SL and it's such a minor thing. :rolleyes:
     
  3. SilentCrs macrumors regular

    Joined:
    Nov 2, 2006
    #3
    It's a bug. I've already reported it to Apple.
     
  4. AppleThis&That thread starter macrumors regular

    AppleThis&That

    Joined:
    Jun 7, 2009
    #4
    Don't you think it's related to the Flash player? Did you experience the same sequences as me?
     
  5. Surely Guest

    Surely

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Location:
    Los Angeles, CA
    #5
    Are you talking about this?
     

    Attached Files:

Share This Page