Transferring from MBP to new iMac Logic Pro!

Discussion in 'Digital Audio' started by ruffcutter, Mar 22, 2014.

  1. ruffcutter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 22, 2014
    #1
    can you transfer logic pro from a macbook pro to a new iMac?
     
  2. bwhli macrumors 6502a

    bwhli

    Joined:
    Jan 9, 2012
    Location:
    Boston, MA
    #2

    If you're talking about Logic X, you can just download it again on the new computer.
     
  3. BigRed1 macrumors 6502

    Joined:
    Dec 13, 2011
    #3
    Or use migration assistant to transfer all of your programs, files and settings.
     
  4. BittenApple macrumors 6502a

    BittenApple

    Joined:
    Nov 29, 2008
    #4
    Or just some your files or settings if you wish :)
     
  5. ChrisA macrumors G4

    Joined:
    Jan 5, 2006
    Location:
    Redondo Beach, California
    #5
    Apple's migration assistant will do the transfer. It's just one step in setting up a new Mac. It is pretty much automated.
     
  6. ruffcutter thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 22, 2014
    #6
    transfering logic from macbook to iMac

    i had logic on disc,and have lost it!and have just got new iMac(without cd drive!)can i migrate logic from the macbook to my new iMac?
     
  7. bwhli macrumors 6502a

    bwhli

    Joined:
    Jan 9, 2012
    Location:
    Boston, MA
    #7

    The best solution would be Migration Assistant then.
     
  8. BigRed1 macrumors 6502

    Joined:
    Dec 13, 2011
    #8
    Yes, absolutely.
     

Share This Page