Transferring Time Capsule Back-UPs to New TC.

Discussion in 'Mac Accessories' started by SilverOath, Jun 16, 2013.

  1. SilverOath macrumors member

    Joined:
    Apr 25, 2013
    #1
    Hello.

    I'm looking to pick up the new Time Capsule in the near future - is there an easy way to transfer my current Time Capsule backup's to the new one?

    Thanks!
     
  2. osofast240sx macrumors 68030

    osofast240sx

    Joined:
    Mar 25, 2011
    #2
    i think this video might help
    http://youtu.be/2trs2GMG3NY
     
  3. alms macrumors member

    Joined:
    Oct 16, 2003
    Location:
    Boston
    #3
    Umm, that's a 13 minute video. Have you actually watched it? Does it say anything about transferring your existing TC backup onto a newly purchased TC?
     
  4. ColdCase macrumors 68030

    Joined:
    Feb 10, 2008
    Location:
    NH
    #4
    It shows the setup app menu item for replacing your current TC, which I assume will lead you through the process. The video only goes through setting up a new network. With the slider you can skim through the video pretty quick.
     
  5. jenzjen macrumors 68000

    Joined:
    Aug 20, 2010
    #5
    Search is your friend http://support.apple.com/kb/ht5097
     

Share This Page