Trembling videos on YouTube

Discussion in 'MacBook Pro' started by Lya, Oct 22, 2011.

  1. Lya, Oct 22, 2011
    Last edited: Oct 22, 2011

    Lya macrumors member

    Joined:
    Oct 10, 2011
    #1
  2. shardey macrumors 6502a

    shardey

    Joined:
    Jan 28, 2010
    #2
  3. escogido macrumors member

    Joined:
    Jun 10, 2011
    #3
    I have the same issue... I thought it was just me!! And the funny thing is that it's only videos in 480p - the rest of them are fine!! I think it's something to do with the flash player and the hardware of a mac... BUT it doesn't happen all the time, maybe 2-3 times a week I experience that weirdness...
     
  4. Lya thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 10, 2011
    #4
    I'm sorry, I edited :eek:
    Yeah, that's annoying though... I hope there's a way to fix it... But I'm quite surprised that I can't find any threads about it, it seems like everyone has this problem... :(
     
  5. tears2040 macrumors 6502

    Joined:
    Aug 27, 2010
    #5
    This looks like a video that was poorly encoded more than anything.
     
  6. Titanium81 macrumors 6502a

    Titanium81

    Joined:
    Jun 23, 2011
    #6
    It's the video that is jittery not your computer. It plays very poorly on mine too.
     
  7. Lya thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 10, 2011
    #7
  8. escogido macrumors member

    Joined:
    Jun 10, 2011
    #8
    It is NOT the videos, those play fine on my windows desktop!!
     

Share This Page