Treo Phone

Discussion in 'MacBook Pro' started by robrose20, Jul 26, 2007.

  1. robrose20 macrumors 6502

    robrose20

    Joined:
    Jun 5, 2007
    #1
    Hi, I have a palm treo that has pocketpc operating system and I want to sink it to my macbook, how can I do that? I want to transfer appointments, contacts, etc. Thanks!
     
  2. Dembo macrumors regular

    Dembo

    Joined:
    Jun 14, 2007
    Location:
    London, UK / Frankfurt, Germany
    #3
    You might want to wait a little bit - Missing Sync v6 caused chaos to my categories...

    They seem to have fixed something in the latest beta release but I would be very carefull - definetly worth running an SD card backup prior to every sync.
     
  3. VanMac macrumors 6502a

    VanMac

    Joined:
    May 26, 2005
    Location:
    Rampaging Tokyo
    #4
    I have a Treo 650 and use Missing Sync software.

    Works like a charm. Very happy with it. No issues at all..
     
  4. mkrishnan Moderator emeritus

    mkrishnan

    Joined:
    Jan 9, 2004
    Location:
    Grand Rapids, MI, USA
    #5
    I think Dembo is talking about the version of MissingSync for WM6 devices (of which the Treo is not one, right?)... they are always playing catch up with Windows Mobile....
     
  5. Dembo macrumors regular

    Dembo

    Joined:
    Jun 14, 2007
    Location:
    London, UK / Frankfurt, Germany
    #6
    Na, this was Missing Sync for Palm OS (used it on my T3). To be fair the T3 so far has been synced to Outlook using Pocket Mirror, so I am not 100% sure whether the Missing Sync was the issue here.

    However, after installing the 6.001b4 version of Missing Sync (changelog stated that they fixed something category related) things are running as smooth as expected. :)

    To bad that my T3 is showing signs of aging - guess I will have to replace it with a PDA/Phone combination by the end of the year, hmmm... let's see how much the iPhone is over here in Europe. :D
     
  6. timnosenzo macrumors 6502a

    timnosenzo

    Joined:
    Jun 21, 2004
    Location:
    ct, us
    #7
    I just use iSync with my Treo 650, works fine for me. I have the Palm desktop software installed and the iSync conduit enabled--it syncs my calendar, address book, to-do's, etc. Works fine for me.
     
  7. wongulous macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 7, 2002
    #8
    Yes, but does your 650 run Windows Mobile? NO. Read before you reply.

    OP: get The Missing Sync.
     
  8. timnosenzo macrumors 6502a

    timnosenzo

    Joined:
    Jun 21, 2004
    Location:
    ct, us
    #9
    sorry I mis-read it ******* :rolleyes: must be a burden to be so perfect.
     

Share This Page