Resolved Trouble installing Panther on PowerBook G3 Lombard

Discussion in 'PowerPC Macs' started by imalonerdottie, Mar 7, 2015.

  1. imalonerdottie, Mar 7, 2015
    Last edited: Mar 9, 2015

    imalonerdottie macrumors newbie

    imalonerdottie

    Joined:
    Feb 28, 2015
  2. catzilla macrumors 6502

    catzilla

    Joined:
    Dec 15, 2013
    Location:
    Rhode Island
    #2
    I've had a lot of trouble with PB G3 internal CD drives, they are just so old at this point. Is the disk recognized?
    I haven't heard about the empty ram slot, what is that about?
     
  3. imalonerdottie thread starter macrumors newbie

    imalonerdottie

    Joined:
    Feb 28, 2015
    #3
    Nope, my CD Drive is perfectly fine. Reads every CD I put in it including Panther.

    Also, I have no idea but for some reason OS X doesn't like too much RAM being in the Lombard while it's installing. ¯\_(ツ)_/¯
     
  4. catzilla macrumors 6502

    catzilla

    Joined:
    Dec 15, 2013
    Location:
    Rhode Island
  5. imalonerdottie thread starter macrumors newbie

    imalonerdottie

    Joined:
    Feb 28, 2015
    #5
    My PowerBook is the only Mac I own ATM.
     

Share This Page