Trouble with new MBP and USB keyboard mouse?

Discussion in 'MacBook Pro' started by mattgoldey, Apr 24, 2010.

  1. mattgoldey macrumors member

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Location:
    Rowlett, TX
    #1
    Anyone having any issues with their new MBP with their USB keyboard and/or mouse?

    Mine appears to be occasonally not getting key presses and button clicks. I'll press a key or click a mouse button and nothing will happen. Press again and it works.

    I'm using the same Apple keyboard and Razer DeathAdder mouse that I was using on my previous computer with no issues.
     
  2. mattgoldey thread starter macrumors member

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Location:
    Rowlett, TX
    #2
    Shamelessly bumping this thread to see if anyone has any issues like this.

    I tried resetting the PRAM and I thought that it had helped at first, but even typing this post, It's happened a couple of times and I've had to go back and correct things.
     
  3. floppysock macrumors newbie

    Joined:
    Mar 17, 2010
    #3
    Me too mate......

    I have been in constant touch with Apple about this..... after a week of back and forth they have confirmed it's a 10.6.3 issue and there is no current fix for it. They hope to have it fixed in 10.6.4

    They have said to me that there are a few with this issue so you arent alone...... very annoying I must admit.

    Hope this helps.
     
  4. mattgoldey thread starter macrumors member

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Location:
    Rowlett, TX
    #4
    Interesting. I was just about to conclude that my issue was due to a faulty USB extension cable. My MacBook Pro is on top of my desk and my keyboard & mouse are in the keyboard tray. The keyboard's USB cable isn't long enough to reach, so I've been using an extension. I took the extension out and it's been fine ever since. In fact, this reply required no corrections other than my own typos.

    I'll keep testing, tho... I have a long day of WoW ahead of me today . :)
     
  5. mattgoldey thread starter macrumors member

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Location:
    Rowlett, TX
    #5
    An hour later and still no recurrance of the issue. I think it was the USB extension cable.
     
  6. floppysock macrumors newbie

    Joined:
    Mar 17, 2010
    #6
    Sorry! I misread your post, I thought you meant BT mouse and keyboard.... my mistake!
     
  7. mattgoldey thread starter macrumors member

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Location:
    Rowlett, TX
    #7
    Ahhh... I was going to feel bad if a simple thing like that fixed mine and yours was still broke. Now I see you have a different issue.

    Mine's still fixed. Guess I need to pick up a new USB extension cable Monday.
     

Share This Page