Try this site for me

Discussion in 'iPhone' started by philMBP, Oct 8, 2009.

  1. philMBP macrumors 6502

    Joined:
    Nov 19, 2007
    #1
    This is a default bookmark on Rogers phones.
    It used to work fine but now it always hangs at the half-way progress indicator mark. The phone remains unresponsive to any input for several seconds.
    I cleared the cache and everything but the problem remains.

    Help me confirm that it's a server-side issue?

    http://ca.m.yahoo.com/
     
  2. trainguy77 macrumors 68040

    Joined:
    Nov 13, 2003
  3. cdinca macrumors 6502

    Joined:
    Jun 13, 2007
    #3
    Hangs at halfway point for 10 seconds, then loads rest for me.
     
  4. moka macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Location:
    California
    #4
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 3_1_2 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/528.18 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile/7D11 Safari/528.16)

    Same
     
  5. spillproof macrumors 68020

    spillproof

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Location:
    USA
  6. -aggie- macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
  7. milani macrumors 68000

    milani

    Joined:
    Aug 8, 2008
    #7
    Same here. I'm on Rogers 3G currently.

    The issue is most certainly on the website's end. It has nothing to do with your 3G connection. Something in the code is making it hang, and probably freeze up your iPhone as well. And by the way, serves you right for using Yahoo! :p
     
  8. philMBP thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Nov 19, 2007

Share This Page