Trying to get MMS to work on T-mobile.

Discussion in 'iOS 6' started by east85, Oct 30, 2012.

  1. east85, Oct 30, 2012
    Last edited: Oct 30, 2012

    east85 macrumors 65816

    east85

    Joined:
    Jun 24, 2010
    #1
    I'm on a carrier unlock and I've tried the following:

    http://support.t-mobile.com/docs/DOC-4771
    http://support.t-mobile.com/docs/DOC-2383
    I installed the profile and proceeded to configure the settings as directed above. I restarted the iPhone and I still can't send MMS. I've tried both APNs listed.

    Before this I tried unlockit. ( http://www.unlockit.co.nz/unlockit/ )
    There are two t-mobile options in the US listed on the site.

    I tried the first, reset the phone. No cigar.
    I tried the first, entered the network information detailed on the T-Mobile website, reset the phone. No cigar.

    I tried the second, reset the phone. Nothing.
    I tried the second, entered the network information detailed on the T-mobile website, reset the phone. Nothing.

    MMS messaging is enabled within my Settings.

    Please help, I am very annoyed. I have a factory unlocked iPhone 4 on iOS6 and I've searched through this forum already.

    I have tried all of the above with wifi disabled and wifi enabled. In the following photo wifi is enabled, but the symptoms remain the same with wifi on or off. The message appears to be sending but fails right before it finishes.

    [​IMG]

    Thank you.
     
  2. east85 thread starter macrumors 65816

    east85

    Joined:
    Jun 24, 2010
    #2
    It finally started working. I don't even know what I did. Maybe I just had to wait awhile before it registered with the network. Disregard this thread.
     
  3. Nyk0n macrumors regular

    Nyk0n

    Joined:
    Aug 13, 2008
    #3
    possible a carrier outage on the tower (or their whole MMS system) you were on i get that up here in Canada once in a blue moon on my carrier too
     

Share This Page