Turbo Sim Acting Up

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by applefool, Apr 1, 2009.

  1. applefool macrumors member

    applefool

    Joined:
    Mar 4, 2009
    #1
    I updated my phone after a jailbreak went arye and was forced to buy a turbo sim to use my iphone w/ tmobile. I haven't heard of any new firmware that can help unlock 2.30.03 or I would just use that instead of this damn turbo sim.

    This turbo sim always loses signal though. Its a huge pain. If I walk into any sturdy establishment, like lowes hardware or my favorite bar, I lose all my bars and then I lose signal with T-Mobile altogether. The only way to re-establish connection after that point is to dig up my paper clip and eject/insert the sim over and over until it picks reception back up. And even after that I have to re update my cellular data network to pick edge up again. And lately I have even had to re activate the edge network from a different t-mobile phone just to get back on edge; and edge is crucial to my work so I have to have it at all times.

    I dunno. I kinda think this problem is my own and that the likelihood anyone else out there is going through this same thing is slim. But if anyone could offer advice I would really appreciate it. This is driving me up the wall. And I'm losing business.
     
  2. Tokiopop macrumors 68000

    Tokiopop

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Location:
    West Yorkshire, UK
    #2
    They're not known to be high quality.

    I'd just wait for yellowsn0w to be updated :eek:
     
  3. Snoopy67 macrumors member

    Joined:
    Sep 14, 2008
    #3
    Which turbo sim card is it?

    I've got a "Gevey plus 2", and it doesn't work either.
    (But this might be because I'm on a discount network..)

    Regards,
    Gabriel.
     
  4. applefool thread starter macrumors member

    applefool

    Joined:
    Mar 4, 2009
  5. Snoopy67 macrumors member

    Joined:
    Sep 14, 2008
    #5
    Well, in my case it's congstar in Germany, which kind of t-mobile for the poor ;-) [they are a subsidiary of T-mobile, and they use, of course, their network, but have much cheaper prices .... that's what I meant]
     

Share This Page