TV on iphone?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by ebutka, May 8, 2008.

  1. ebutka macrumors regular

    ebutka

    Joined:
    Feb 25, 2008
    Location:
    Detroit
    #1
    I'm trying orb but I can seen to get it to work. Is there any live/tv feed that you can get for the iphone. I have ziphone, 1.1.4.
     
  2. Nipz macrumors 65816

    Nipz

    Joined:
    Nov 1, 2006
    Location:
    UK
    #2
    Orb is the only thing atm i think.

    I would like to get something for Mac tbh
     
  3. ebutka thread starter macrumors regular

    ebutka

    Joined:
    Feb 25, 2008
    Location:
    Detroit
    #3
    I cant get it to work, and I have a pc... I'm angry haha :mad:
     
  4. sdd4 macrumors member

    Joined:
    Nov 1, 2007
    #4
    I fiddled with mine all day and got it to work. Do you have any idea where you ran into trouble?
     
  5. ebutka thread starter macrumors regular

    ebutka

    Joined:
    Feb 25, 2008
    Location:
    Detroit
    #5
    i made an account and it says I cant log on to the internet on my computer and for my phone it says can not connect. is it worth it?
     
  6. Smith288 macrumors 6502a

    Smith288

    Joined:
    Feb 26, 2008
    #6
    OrbLive is probably the best app to hit the iPhone yet.

    There is so many variables to get it to work since its reliant on your pc at home with a TV card that its best to go over to forums.orb.com. Read their "READ THIS FIRST" post to see if that can resolve your problem then ask if you still cant get it.
     
  7. thatdude90210 macrumors member

    Joined:
    Oct 12, 2007
    #7
    I just got it to work on my system. Streaming live tv from my desktop PC (winxp, a64, + ati 550pro tv card) to my iphone is pretty cool. Didn't have to do anything special, it just worked after basic configuring.

    Never have to pause tv or miss part of tv shows when you go to the restroom again. Heh.
     
  8. Lakes21 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 4, 2008
    #8
    I'm having the same problem with mine, on my PC it says can not log on to internet. I'll continue to work with it see if i can get it to work
     

Share This Page