tv shows

Discussion in 'iPod touch' started by kdtomczak, Sep 23, 2007.

  1. kdtomczak macrumors member

    Joined:
    Sep 18, 2007
    #1
    how do u put tv shows from a DVD on the iPod touch?
     
  2. vanzskater272 macrumors regular

    Joined:
    Aug 10, 2006
  3. kdtomczak thread starter macrumors member

    Joined:
    Sep 18, 2007
    #3
    it says I need frames bigger than 2.0 or somthing like that.

    What do I do now?
     
  4. thegrue macrumors member

    Joined:
    Sep 17, 2007
    #4
    Delete some of your porn on the computer?
     
  5. James L macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 14, 2004
    #5
    You only have 512MB of free hard drive space on your computer? Wow, I am surprised it isn't choking already.

    Or did you mean you only have 512MB of RAM in your computer?
     
  6. rmh macrumors regular

    Joined:
    Sep 12, 2007
    Location:
    Texas
    #6
    Wowwwww. I get sad when my 80GB HD goes down below 40GB. Any way that you can clear off some stuff? Or maybe go get an external HD or something.
     
  7. RumMunkey macrumors 6502a

    RumMunkey

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Location:
    Canada
    #7
    More accurate details in your error message will help us help you.
     
  8. kdtomczak thread starter macrumors member

    Joined:
    Sep 18, 2007
    #8
    it says It won't run on ".NET frames smaller than 2.0"
     
  9. wildcardd macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 26, 2007
    Location:
    Denver, CO
    #9
    You could try downloading the latest version of .net and see if that fixes your problem.

    Other than that, might want to look in the Handbrake forums for some tech support.
     

Share This Page