iPhone Tweaks

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by stangfreak1984, Nov 5, 2012.

  1. stangfreak1984 macrumors newbie

    Joined:
    Jul 28, 2011
    Location:
    south mississippi
    #1
    For some reason my phone shut off came back on. I am tethered on 6.0. I turned that phone off a booted it tethered with redsn0w. For some reason nun of my tweaks will work. I even tryed turning it off and rebooting it with redsn0w again. Any ideas?

    iPhone 3GS (new bootrom) 6.0
     
  2. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #2
    It just requires a JustBoot to boot back in jailbroken mode.
    Did you install some tweak that caused your phone to crash ?
    Is it in SafeMode ?
     
  3. stangfreak1984 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 28, 2011
    Location:
    south mississippi
    #3
    Its not in safe mode, the last time i installed a tweak was days ago. everything was working fine. Out of the blue it just restarted its self. After booting it with redsn0w i can open cydia install stuff but nothing works. i uninstalled the last tweak to see if that would help. But it didnt work.
     
  4. Siggen macrumors 6502

    Joined:
    Apr 1, 2011
    Location:
    Oslo, Norway
    #4
    Maybe a new jailbreak will fix these problems?
    Maybe some files and patches no longer exists like they should.

    I've run newer versions of jailbreaks (same jailbreak newer version) over older before without problems.
     
  5. stangfreak1984 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 28, 2011
    Location:
    south mississippi
    #5
    Downside is i have to upgrade to 6.0.1 to do a restore. I didnt save my blobs in time. I do have mine from 4.1-5.1.1. But im not gonna downgrade.
     
  6. Siggen macrumors 6502

    Joined:
    Apr 1, 2011
    Location:
    Oslo, Norway
    #6
    I said you can try without restoring. No guarantee that a crash wont happen and you need to restore. But I don't see why it should do any harm, and there is a good chance it will fix your problem.
     
  7. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #7
    Do a re-install of MobileSubstrate and see if that helps (via Cydia)
    Then try a JustBoot after that
     

Share This Page