Twitter Notification Sound Issues

Discussion in 'iOS 5 and earlier' started by GR33NIE, Oct 13, 2011.

  1. GR33NIE macrumors 6502

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Location:
    UK
    #1
    Anyone else having issues with this? The default after updating is 'Tweet' for the notification sound but despite this and choosing others I constantly get 'Tri-Tone' as the notification sound and nothing else any ideas?

    Am I missing something? :confused:

    ----------

    Got a friend with the same issue, could be a genuine problem? :confused:
     
  2. gr4z macrumors regular

    Joined:
    Aug 7, 2010
    Location:
    England
  3. GR33NIE thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Location:
    UK
    #3
    Can't be reading the Twitter App / Integration correctly, 3 people with the same issue is too much of a coincidence unless we are all missing something which I don't think we are :)
     
  4. hoosiersunited macrumors member

    Joined:
    Feb 9, 2011
    #4
    Having same issue - if anyone finds a fix that'd be great.
     
  5. mszpara macrumors regular

    Joined:
    Jun 21, 2010
    #5
    Yeah I'm getting this too, and it's kinda odd.

    It only does the "Tweet" sound when I SEND a tweet, using either my Photos app or Youtube. So it seems that changing that Twitter sound setting only affects the sound your phone makes when you SEND a tweet, using the iOS 5 integrated channels.

    Dumb, I know.
     
  6. ZepFloyd macrumors member

    Joined:
    Oct 12, 2011
    #6
    was just about to ask this same question, when i get a twitter notification, it does the normal sound. also even when i send a tweet out from twitter for iphone, it doesnt even make the sound i have. so i guess you might be right it only makes the sound when you send a photo/video from the phone to twitter. very odd. i'd love to be able to set a custom tone when i receive a tweet.

    hopefully that comes in an update
     

Share This Page