tzone hack $5.99

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by dibesh, May 28, 2008.

  1. dibesh macrumors newbie

    Joined:
    May 16, 2008
    #1
    I am using the tzone hack and it is working with my EDGE settings but I want to make sure that using it won't cost me additional usage fees above the $5.99 a month. Is it unlimited data usage? Please let me know, I am really worried about this. it's a bit slow too. can u plz help
     
  2. wako macrumors 65816

    Joined:
    Jun 6, 2005
    #2
    What?! I dont know, you tell me.... :confused:


    Of course it will cost more money... $5.99... you just have to set the settings to use wap.voicestream.com

    What the hell? main deal? I dont know what deal you got yourself into. And of course you can use the internet how you like. I can assure you, that the internet wont be using itself against your will...

    stop it then


    Here is a question I ask you. Which public school failed you?
     
  3. entwife macrumors regular

    Joined:
    Feb 17, 2008
    #3
     
  4. severe macrumors 6502a

    Joined:
    May 23, 2007
    #4

    Has it dawned on you that English may not be the OP's native language? Though English may be the official language of this forum, I assure you it is not the official language of the world. (psst... Apple distributes worldwide ..but you didn't hear that from me.)

    So, yea.. why not do your best (with your public school education, possibly?) to interpret said questions, should you have answers to them. You know... for our community here.


    Funny, and yours is the 2nd worst I've read today.
     
  5. 7on macrumors 601

    7on

    Joined:
    Nov 9, 2003
    Location:
    Dress Rosa
    #5
    Well then it wouldn't hurt him to Post in his native tongue? If I ever post on a foreign language board I always post in English too.
     
  6. bstpierre macrumors 6502

    Joined:
    Mar 28, 2008
    #6
    Here is my attempt at a translation:

    "I am using the tzone hack and it is working with my EDGE settings but I want to make sure that using it won't cost me additional usage fees above the $5.99 a month. Is it unlimited data usage? Please let me know, I am really worried about this."

    I don't have an answer but maybe someone else out there does. Short of an answer at the very least you can use it a little and wait for a billing cycle to see what happens or maybe you can look at your online bill to see what is going on. I am with AT&T so I can't really comment on your situation.
     
  7. KD7IWP macrumors 6502a

    KD7IWP

    Joined:
    Mar 8, 2004
    Location:
    American living in Canada
  8. wako macrumors 65816

    Joined:
    Jun 6, 2005
    #8

    Thank you Sir Righteous for bestowing your knowledge on me.

    Despite my dark humor, you can clearly see English is probably his first language if you look at his previous posts (he can actually convey an idea in words :eek:). So before you wave your finger of righteousness, you should watch what you say. If anything I think it is a lot more offensive to say someone's native language isnt English when it actually is. Let's hope for both our sakes that you are right. ;)

    And if you did read my post I did answer his questions. Sure, with a little pun in it, but I answered it.:D


    Finally as a last note to you, BEWARE OF YOUTUBE IF YOU CANT HANDLE SARCASM :eek:
     
  9. wako macrumors 65816

    Joined:
    Jun 6, 2005
    #9


    If this is actually what he is asking then, yeah, it just costs $5.99. It is unlimited. If you call Tmobile, the CSR wont tell you about this plan because it is NOT intended for smartphones (hence why it is called a hack) however it still works. If you asked the Tmobile CSR they would actually sign you up for a $20/month plan that includes hotspots.

    Again just put wap.voicestream.com in as your gateway and you should be set.

    This 'hack' works with any other smartphone not just the iPhone. So to those with BlackBerries, Windows Mobile, Symbian, etc phones it also works.

    Sometimes though the CSR wont allow you to sign up for this option, however a simple "trick" around this is to simply; login to your tmobile account online, choose a regular phone, goto your plan options, under services you should see an option for 5.99 called TmobileWeb. After selecting it and confirming for it, reset your phone and you should be able to browse the internet in 30 minutes.
     
  10. dibesh thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 16, 2008
    #10
    thanks man
     
  11. aXXo macrumors newbie

    Joined:
    Jul 5, 2008
    #11
    What do you mean by reset the phone?
     

Share This Page