UBMBP 15 Inch Blue Screen

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by htdefiant, Jul 24, 2009.

  1. htdefiant macrumors member

    Joined:
    Sep 19, 2006
    #1
    I just got a blue screen on my new 15 inch unibody MacBook Pro. I successfully installed Vista Ultimate 64 Bit. Then, I put in my install disk, and installed all the drivers. After the restart, I got a blue screen. I then booted into safe mode, uninstalled the video driver, and no longer had the blue screen. Then, I reinstalled, and got the blue screen. So I started all the way over - deleted the partition, formatted it, reinstalled Vista, and then the drivers. Same results.

    Any helpful hints?
     
  2. Bill Gates macrumors 68020

    Bill Gates

    Joined:
    Jun 21, 2006
    Location:
    127.0.0.1
    #2
    Try a different video driver. Copy the Boot Camp setup files from your Leopard DVD to your hard drive. Then delete the Nvidia graphics driver setup files from the Nvidia directory under the Boot Camp directory. Boot Camp should install properly if the graphics driver was the cause of your BSOD. Afterwards, download the latest driver from Nvidia's website and test it to see if the same problem occurs. I don't know if this is a widespread issue or if it's just occurring for you since I don't have one of the latest MBP's. Also, are you using Vista SP2 or an earlier version?
     
  3. htdefiant thread starter macrumors member

    Joined:
    Sep 19, 2006
    #3
    Would this be the appropriate one?

    It's Vista SP2.
     
  4. htdefiant thread starter macrumors member

    Joined:
    Sep 19, 2006
    #4
    That driver, when installed, causes a blue screen as well.
     

Share This Page