UI desktop bug in 10.10.3

Discussion in 'OS X Yosemite (10.10)' started by costica1234, Apr 11, 2015.

  1. costica1234 macrumors member

    Joined:
    May 21, 2013
    Location:
    London
    #1
    Just encountered a very strange UI bug in 10.10.3 a couple of moments ago. All I was doing was to surf the web on Safari and when I changed to the next workspace where my FaceTime app was open, I just noticed 2 fuzzy boxes on my desktop (as in the screenshots below). I thought for a moment that my screen has broken, but as you can see in another screenshot, those gray boxes somehow got stuck on each workspace. After logout things got back to normal. Phew :). I only had Spotify and iMessage open in addition to Safari and FaceTime, but only god knows what happened there.
     

    Attached Files:

  2. chrfr macrumors 603

    Joined:
    Jul 11, 2009
    #2
    This looks like a hardware failure. What model Mac do you have?
     
  3. costica1234, Apr 11, 2015
    Last edited: Apr 11, 2015

    costica1234 thread starter macrumors member

    Joined:
    May 21, 2013
    Location:
    London
    #3
    Ouch, that sounds bad. It's a mid-2012 15 inch MBP (non-retina) with nVidia 650M (purchased in March 2013).
     
  4. chrfr macrumors 603

    Joined:
    Jul 11, 2009
    #4
    Well, if it doesn't come back I wouldn't worry. It's possible that the commuter was using the integrated Intel GPU which might error that was if you have bad RAM.
    If the problem doesn't recur I wouldn't be too concerned.
     

Share This Page