UK 1.1.2 can't go into Restore Mode anymore

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by Sparced, Nov 15, 2007.

  1. Sparced macrumors regular

    Sparced

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Location:
    Liverpool, UK
    #1
    At first I successfully downgraded to 1.1.1 with iTunes 7.4 and Leopard but Independence would never work despite multiple attempts.

    So I went over to a Tiger machine with 1.1.1 ready and before I knew what had happened Independence must of activated my phone and I was on a new style of screen on the iPhone, earth wallpaper "iTunes Activate" or something.

    I wasn't sure what had happened though so thought maybe its best to start fresh, restore 1.1.2 again on Leopard machine and then begin at step one on Tiger. Obviously this was a huge mistake as after it loading 1.1.2 back on it looks like I'm stuck with it.

    I've went ahead with the rest of the intructions *#307# etc and managed to get my wi-fi working and onto jailbreakme.com but because I'm on 1.1.2 it doesn't install. You can see one of those tiny blue square question mark icons.

    I'm really worried I've ****ed up and wondering if its fixable or will I have to wait weeks for a solution to appear. :(
     
  2. andybno1 macrumors 68040

    andybno1

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Location:
    Liverpool, UK
    #2
    did you try putting the ipod into recovery mode then in itunes done the options key held down then restore button pressed in itunes and selecting the 1.1.1 restore file?
     

Share This Page