UK Users - Traffic Option

Discussion in 'iPhone' started by Mike007, Sep 14, 2008.

  1. Mike007 macrumors newbie

    Joined:
    Sep 3, 2008
    #1
    HI

    Probably someone has wrote about this before on this forum but I wonder why cant we get an Traffic update on google maps in UK anyone know the reasons ???

    Please replay, thx
     
  2. robbieduncan Moderator emeritus

    robbieduncan

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Location:
    London
    #2
    Because Google maps in the UK doesn't have traffic. Google haven't implemented it here yet. You just have to wait.
     
  3. aforty macrumors 65816

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Location:
    Brooklyn, NY
    #3
    Replay what?



    Ooh, I'm a dick! :rolleyes:
     
  4. sibruk macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 17, 2007
    Location:
    UK+US
    #4
    Yep ;)
     
  5. smr macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Location:
    Shropshire, UK
    #5
    It looks like traffic IS now working in the UK (at least it is around Birmingham tonight - looks to cover mainly the motorways) :)
     
  6. sibruk macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 17, 2007
    Location:
    UK+US
    #6
    Wow, yes. That's great news. It seems Google have finally managed to tap into traffic data for the UK's motorway network.
     

Share This Page