Ultrasn0w 0.92 update? Should I install?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by pbateman, Nov 9, 2009.

  1. pbateman macrumors 6502

    Joined:
    Jan 9, 2009
    #1
    I noticed there is an update for Ultrasn0w available in Cydia. I researched a bit and apparently its a fix for the carrier logo that was apparently lost for some people after JB.
    My carrier logo is fine, should i install this regardless? I want to make sure no other issues will pop up because of it.....
    Thanks!!
     
  2. thelatinist macrumors 603

    thelatinist

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Location:
    Connecticut, USA
    #2
    I take it you are still on 3.0? I guess you don't need to upgrade it unless you decide to upgrade to 3.1. On the other hand, it's a very minor upgrade if you look at the code. It really just a one bit change which should have no effect on any other function of the baseband. But in the end it's up to you.
     
  3. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #3
    You are apparently still on fw 3.0.1 or below. If your unlock is OK, no need to run the new US.

    It is for those with custom firmware 3.1.2 and baseband 4.26.xx who's carrier logo doesn't report correctly with that fw/bb combination.
     
  4. pbateman thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 9, 2009
    #4
    Yes, I am still on 3.0.1..guess I'll leave it as is if that is all it does..
    Thanks!
     
  5. BuStOsAvIcH macrumors member

    BuStOsAvIcH

    Joined:
    Aug 26, 2009
    #5
    Sorry to hijack your thread, but I have a question regarding the ultrasn0w upgrade. I used PwnageTool to upgrade to 3.1.2 from 3.0. I had the Carrier Logo problem but I did not install ultrasn0w since I don't need an unlock.

    So in order to get the carrier logo back, should I install ultrasn0w to get it back even though I do not need the unlock?
     
  6. cubedweller macrumors 6502

    Joined:
    Nov 25, 2007
    #6
    I have the same problem. I don't use ultrasn0w (I'm contracted with AT&T) but my carrier logo is missing ever since the latest jailbreak.
     
  7. BuStOsAvIcH macrumors member

    BuStOsAvIcH

    Joined:
    Aug 26, 2009
    #7
    I went ahead and installed the new ultrasn0w. The carrier logo is back and haven't noticed any problems with having ultrasn0w installed even though I'm legit AT&T.
     
  8. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #8
    Yes, it will fix your carrier issue but the unlock portion will not work, but no ill effects from that.

    Edit: As they are on 4.26.xx, the unlock will work. I was thinking 5.11.xx :eek:
     
  9. BuStOsAvIcH macrumors member

    BuStOsAvIcH

    Joined:
    Aug 26, 2009
    #9
    Hey, just wondering why the unlock portion would not work?

    I'm thinking you might mean that it would not work because I have a legit sim in it, but if I were to put a non-legit sim, would it work?
     
  10. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #10
    You are correct, I was thinking about baseband 5.11.xx, but as you are still on 4.26.xx, it will work. Sorry !
     
  11. jmann macrumors 604

    jmann

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Location:
    bump on a log in a hole in the bottom of the sea
    #11
    I installed it simply for the Carrier Fix. It's all the same to me. I sorta grew fond of having no carrier logo for a while. It looked cool.
     
  12. basconcio macrumors newbie

    Joined:
    Jan 31, 2008
    #12
    me too. I was kind of used to the simpler interface with no carrier info. A lot prettier before
     

Share This Page