Unable to Enable Powerplay in CCC 2011 MBP 6750

Discussion in 'MacBook Pro' started by bm303, Sep 19, 2011.

  1. bm303 macrumors newbie

    Joined:
    Sep 11, 2011
    #1
    I am having a problem with performance in games and got a tip recently from a few users that enabling powerplay in Catalyst Control Center resolved the issue.

    However, when I open Catalyst Control Center in windows 7 boot camp I cannot get the enable powerplay setting to save. I can check the box but it won't allow me to save the setting. If I restart catalyst control center it is not checked when I come back on. Here is what it looks like:(btw, I checked the box to show you I can't apply or save the setting)

    http://i56.tinypic.com/m97xcp.png

    If anyone can help me get this to work I would really appreciate it. I am very frustrated with this expensive laptop running games on very poor settings.
     
  2. bm303 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 11, 2011
  3. bm303 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 11, 2011
  4. kingsapo macrumors member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    #4
    Hey did you ever get this figured out? I'm in the same boat as you.
     
  5. badben macrumors newbie

    Joined:
    Dec 6, 2011
    #5
    Hello,

    Did you find something about this issue ?

    Thanks.
     
  6. Wafflausages macrumors 6502

    Joined:
    Jun 27, 2010
    #6
    Never opened that before but what drivers are you running?
     
  7. shansoft macrumors 6502

    Joined:
    Apr 24, 2011
  8. badben macrumors newbie

    Joined:
    Dec 6, 2011
    #8
    I tryied the 2 last drivers from AMD.

    Drivers for AMD mobility HD 6xxxx series for Windows 7 64bits
    And
    Drivers for bootcamp

    Same problem...
     

Share This Page