Unable to install public beta

Discussion in 'OS X Yosemite (10.10)' started by anceus, Oct 8, 2014.

  1. anceus macrumors newbie

    Joined:
    Oct 8, 2014
    #1
    Hello guys,
    I'm trying to install the new public beta of Yosemite.
    But after the first reboot (after starting the installer) it doesn't install anything. I can only choose to login.
    For better understanding (englisch isn't my first language)
    Starting installer -> preparation... reboot -> login screen...
    Am I missing somethin, do I have to check something first or just wait for the final Version?
    Any help would be nice!!

    Thanks in advance

    P.s.: macbook pro retina 15" late 2013
     
  2. Lachhh macrumors regular

    Joined:
    Aug 30, 2014
    Location:
    Mainland Europe
    #2
    Try the entire process again from your last working Mavericks backup and see if that helps.
     
  3. anceus thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 8, 2014
  4. Lachhh macrumors regular

    Joined:
    Aug 30, 2014
    Location:
    Mainland Europe
    #4
    If getting the Yosemite software through Apple after having signed up for the program doesn't work for you at all, try doing it from a clean Mavericks install. Have you modified the Mavericks OS in any way? (Hacks or third-party programs which meddle with deep system settings?)
     
  5. anceus thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 8, 2014
    #5
    Not really, maybe the logitech preference manager?
     
  6. Lachhh macrumors regular

    Joined:
    Aug 30, 2014
    Location:
    Mainland Europe
    #6
    Doubt it somehow. My only other piece of advice would be to do a clean Mavericks install, might want to wait and see what others say, or just wait full stop for the official release and see if it works then.
     
  7. anceus thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 8, 2014
    #7
    I think I just wait for the full relase and see what happens, but thanks anyway
     

Share This Page